Servicii

Sisteme de management al calitatii
ISO 9001 - ISO 17025

LANDA MULTITEHNIC-COMPANY este o companie care va ofera solutii si asistenta la crearea, implementarea, certificarea si acreditarea unui sistem de management al calitatii, in conformitate cu standardele ISO in vigoare, a cerintelor organismelor de certificare, respectiv de acreditare.

Ce beneficii va aduce un sistem de management al calitatii.

Un sistem de management al caltatii certificat, respectiv acreditat in conformitate cu un standard de management ISO, va duce la construirea unei organizatii mai puternice, ale carei obiective permanente vor fi:

- furnizarea in mod constant de produse si servicii de calitate, care sa mareasca increderea clientilor

- urmarirea si imbunatatirea permanenta a satisfactiei clientilor

- o pozitie mai buna pe piata a organizatiei

- folosirea mai buna a tuturor resurselor de care dispune organizatia

- cresterea profitului organizatiei,

In acest context, dorim sa oferim solutii si asistenta pentru implementarea in vederea certificarii , acreditarii unui sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001 - 2008 si ISO 17025- 2005,in special pentru organizatiile care isi desfasoara activitatea in domeniile :

- import, comercializare, service aparatura de masura si control

- laboratoare de incercari, testare, controlul calitatii produselor

- laboratoare de etalonari specifice aparaturii de masura si control.

Daca doriti implementarea unui astfel de sistem in cadrul companiei dumneavoastra si sunteti in cautarea unei firme pe care sa va bazati in oferirea de servicii specializate, va rugam sa completati formularul nostru de cerere de oferta.

Fazele procesului implementare in vederea certificarii, acreditarii, sunt in majoritatea cazurilor aceleasi, indiferent de tipul activitatii organizatiei in cadrul careia se face implementarea . Durata alocata fiecarei faze, poate fi diferita de la organizatie la organizatie in functie de specificul activitatii , existenta unui sistem de organizare si functionare a organizatiei , marimea acesteia.

Pentru obtinerea de informatii detaliate sau pentru a fi contactat de un reprezentant al firmei va rugam folositi datele de contact